Hitta nya vägar

Standard

Kanske det är så att jobben inte trillar in som de bör för dig som frilansar. Det är alltid en utmaning att se till så att det finns arbete så man kan ta ut en lön överhuvudtaget. Att hitta nya vägar där man kan få inkomst  är en utmaning för den som driver eget eller frilansar på något sätt. Är du  driven och har de rätta egenskaperna så är egentligen ingenting omöjligt. 

Har du erfarenheter från chefsjobb så kanske du kan lägga in ditt CV hos företag som hyr ut interimschefer. Ta dig en titt hos Brightmill som arbetar med att hyra ut chefer för interim management. Detta kan vara perfekt för dig som under en tid kan vara flexibel och hoppa in som chef med kort varsel. Som frilans och egenföretagare så är möjligheterna större än om du sitter med en anställning.

Detta kanske kan vara en av de vägar som du kan gå om du behöver fler ben att stå på i din verksamhet. Visar det sig att du är en lämplig kandidat så kan möjligheten finnas för fler uppdrag och du kan hyras ut fler gånger. Skapa ett CV som talar om vilka uppdrag och arbeten du haft tidigare. Har du ledaregenskaper och rätt kompetens så kan du vara aktuell för att bli uthyrd ganska omgående.

Vi vill önska dig lycka till om du väljer att anlita Brightmill och hoppas att du är den kandidat de söker efter just nu.