Arbetsplatser för frilansare och egenföretagare

Standard

Bland frilansare och egenföretagare är det vanligt att arbetsdagarna blir ensamma eftersom att de flesta arbetar hemifrån. Att arbeta hemma har många fördelar. Men en del upplever att de arbetar sämre. Om du kan känna igen dig i det kan det vara läge att fixa ett kontor eller en kontorsplats.

Fixa en kontorslokal

Om du har möjlighet kan det vara värt att kolla efter en kontorslokal där du kan sköta ditt arbete. För att hitta en kontorslokal behöver du kolla med de fastighetsbolag som finns på din ort. Bor du i Trollhättan med omnejd kan du till exempel kolla in Kraftstaden som både har lokaler och fastigheter du kan hyra. Fördelen med att ha ett eget kontor är att du kan lämna arbetet och ha din fritid hemma.

Skaffa en kontorsplats

Att ha ett eget kontor har många fördelar. Men som frilansare eller egenföretagare är det många som saknar den dagliga sociala kontakten med kollegor. Om du kan känna igen dig i det kan co-working vara något för dig. På en co-working plats kan frilansare/egenföretagare hyra en kontorsplats i ett kontorslandskap. Det finns co-working, eller kontorskollektiv som det också kan kallas på de flesta större orterna.